Totus Tuus obećanja 2019.

Totus Tuus obećanja 2019.

Sav tvoj, Isuse, po Mariji!

To je bio moto susreta u svetištu u Maloj Subotici na kojem su se 28.09.2019. okupili obećanici i kandidati zajednice iz Hrvatske, Hercegovine, Slovenije i Njemačke kako bi na godinu dana dali obećanje da će služiti u zajednici Totus Tuus u službi nove evangelizacije. Jednom godišnje, po završetku Posvete svetog Ljudevita Montfortskog koju molimo 33 dana, zajedno se posvećujemo Isusu po Mariji i dajemo svoja obećanja.

Kandidati koji su nakon dvogodišnje pripreme dali obećanja po prvi puta su primili svoje majice od njihovih „anđela“ (oni koji su ih tijekom kandidature pratili svojom molitvom, razgovorima i konkretnom pomoći) te svećenički blagoslov po rukama vlč. Vlade Bizjaka, našeg slovenskog prijatelja čiji smo rođendan proslavili pjesmom i ukusnim tortama.

Molili smo jedni za druge, pripremili se za sam čin obećanja klanjanjem Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu i sve završili sv. Misom koju je predvodio mladomisnik Rafael Mikec te slavljenjem.

Hvala Bogu što nas slabe i grešne želi poslati na polje evangelizacije! Hvala Mariji što je naša Zvijezda vodilja! Molite za nas da uspijemo ostati vjerni našim obećanjima i zajedništvu te da rastemo u vjeri i molitvi srcem!