?>

Prijatelji

TT prijatelji_logoOd samog početka osnivanja zajednice Totus Tuus bilo je ljudi koji su bili u prijateljskim odnosima sa zajednicom te su podržavali naš rad, no zbog svojih obveza nisu mogli ili željeli ući u kandidaturu. S ciljem da njima više približimo aktivnosti naše zajednice, da više upoznaju duhovnost Totus Tuusa i prodube svoju vjeru formirani su Totus Tuus prijatelji. Zajednica Totus Tuus temelji se na tri stupa: obećanici, kandidati i prijatelji. Uloga Totus Tuus prijatelja je da podržavaju rad naše zajednice, najviše molitvom i žrtvom, te prema mogućnostima pomažu prilikom raznih evangelizacija ili susreta.

Članovi Totus Tuus prijatelja nemaju većih obveza: pretpostavlja se da su Totus Tuus prijatelji preko neke aktivnosti, hodočašća ili susreta upoznali našu zajednicu te se zanimaju za duhovnost zajednice i imaju čežnju produbiti svoju vjeru.
Zadaća Prijatelja je da mole za zajednicu, za evangelizaciju i za Mamine planove i naravno da se trude živjeti Marijine poruke u svojoj svakodnevici. Susreti za Totus Tuus prijatelje odvijaju se dva do tri puta godišnje, a na većim susretima kao što su Hvala, Mama! ili Ponovni susret nakon Međugorja pomažu u organizaciji.

Prijatelji su obaviješteni i uključeni u rad zajednice preko redovitih obavijesti putem e-maila, te tromjesečnika – letka, u kojima su pružene infromacije o susretima, aktivnostima,
potrebama za molitvu , svjedočanstvima…

Ako želite biti Totus Tuus prijatelj, ispunite prijavnicu i predajte ju, ili pošaljite, nekom od tutića kako biste dobivali obavijesti vezane za zajednicu.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.