?>

Kampovi

Kampovi za djecu nude se kao oblik provođenja slobodnog vremena za djecu između 9 i 14 godina starosti te je i to jedan od oblika evangelizacije zajednice Totus Tuus. Zbog različitih interesa djevojčica i dječaka u toj dobi, kampovi se održavaju posebno za djevojčice i posebno za dječake na različitim mjestima i u različitim terminima.

U današnje vrijeme svijet nudi svakakve vrijednosti i mediji često nameću materijalizam i iskrivljenu sliku svijeta i čovjeka, stoga je potrebno djecu već od najranije dobi učiti da razmišljaju koje su to pozitivne, a koje negativne vrijednosti. Kampovima se želi djecu upoznati s vrijednostima koje su zaista važne u životu – moral, duhovne potrebe čovjeka, prijateljstvo, tolerancija, mir, iskrenost, dobrota, prihvaćanje, zajedničko druženje, molitva, itd.

Na kampovima djeca mogu prisustvovati zanimljivim programima, prepunima igre i zabave u prirodi,  ovisno o vremenskim prilikama i mjestu održavanja kampa, a sve to bez prisustva medija i tehnologije kojima su danas neprestano bombardirani.

Osim želje da se djeci kvalitetno ispuni slobodno vrijeme raznim aktivnostima, tu je i želja da se prenesu i kršćanske vrijednosti duhovnim programom koji sadrži molitvu krunice, ispovijed, svetu misu, euharistijsko klanjanje i kateheze. Molitvom i slavljenjem Boga želi se razviti osobni odnos s Bogom te zajedništvo jednih s drugima. Djeca imaju priliku doživjeti Božju ljubav, a posebno Crkvu kao svoju zajednicu.

Za obavijesti o terminima kampova pratite obavijesti na našim stranicama ili kontaktirajte voditelje kampova.