Jer anđelima svojim zapovijedi da te čuvaju na svim putima tvojim…

Jer anđelima svojim zapovijedi da te čuvaju na svim putima tvojim…

…na rukama će te nositi da se ne spotakneš o kamen. (Ps 91, 11-12)

 Tako smo i mi zajedno sa 28 djevojčica upoznavale anđele na 2. kampu za djevojčice, koji se održao od 2. 1. – 4. 1. 2015. u Domus Pacis u Međugorju.

Kako bismo u zajedništvu mogle upoznavati anđele, trebale smo se najprije međusobno upoznati, za što su igre uvijek odličan izbor, a i svaka trema može nestati. U radosti smo se uputile zajedničkim snagama u nove izazove. Nakon upoznavanja teme, u grupama smo razmatrale tekstove iz Biblije i svoje smo razmatranje kreativno prikazale drugima. Zaključile smo da su anđeli stalno u našem životu uz nas. Kao uspomenu na ovaj kamp izrađivale smo slike s anđelom od konca, u čemu je mašta mogla svašta. Naši anđeli stalno pjevaju na nebu pa smo i mi molitvu Anđele čuvaru mili naučile pjevati i tako se pridružile anđelima u zboru. Zadnju večer našeg druženja imale smo party društvenih igara, za što smo si pripremile čokoladne kolačiće, a večer smo završile zahvalnom molitvom.

Naš drugi kamp završile smo slavljenjem svete mise u župnoj crkvi, molitvom krunice na Podbrdu i odlukom da ćemo se  s anđelima družiti u svakodnevnici.

Zahvaljujemo se svima koji su nas pratili molitvama.

U nastavku možete pogledati kako je izgledalo naše zajedništvu u ljubavi, radosti, pjesmi, igrama, molitvi …