Hvala, Mama! – 2019.

Hvala, Mama! – 2019.

Susret „Hvala Mama“ održao se u Schoentattskom svetištu u Maloj Subotici 29. lipnja 2019. U divnom zajedništvu Totus Tuus obitelji izlili smo svoje zahvale Majci Božjoj za 38 milosnih godina njene posebne prisutnosti u Međugorju.

Ponovo smo iskusili radost i snagu zajedništva kroz zajedničku molitvu, slavljenje i duhovne razgovore. Obogaćeni smo za nekoliko poticajnih i ohrabrujućih svjedočanstva. Zajedno smo se prisjetili koliko nam je značio i još nam uvijek znači naš pokojni brat Željko. Dokumentarni film o njegovom životu i rođenju za Nebo, duboko je potresao svako prisutno srce koje je ikada susrelo Željka i potaknulo ga na više poniznosti, požrtvovnosti, sebedarja, i ljubavi za druge.

Jasna iz Slovenije svjedočila nam je o svom obraćenju i obilju primljenih milosti po odluci za radosno žrtvovanje svog života i potpuno predanje. Velečasni Toni Kmet svjedočio nam je o svojim iskustvima s Marijom tijekom molitava oslobađanja, o plodovima ustrajne molitve krunice i čudesnoj Marijinoj zaštiti.

Istovremeno, tim animatora za djecu pobrinuo se da mlađi članovi naših obitelji također osjete radost susreta s Bogom u molitvi kroz igru i druženje sa svojim vršnjacima. Ovaj izuzetno milosni dan prožet zahvalnošću i novim nadahnućima završili smo susretom s Isusom u sv. Misi i euharistijskom klanjanju. Bila je to prava duhovna infuzija!