Duh Sveti i sv. Filip Neri

Duh Sveti i sv. Filip Neri


Iza nas je još jedan predivan kamp održan na Veternici od 6. do 8. lipnja. Na kampu je sudjelovalo 10 dječaka i 7 voditelja. Tema kampa bili su Duh Sveti i sv. Filip Neri.

Igrom, molitvom, radošću, razgovorom i razmišljanjem pokušali smo se još više približiti Duhu Svetom i upoznati Filipa Nerija. Duha Svetoga smo s velikom radošću pozvali u naša srca kako bi nas vodio na putu svetosti da budemo pravi primjer ljudima oko sebe. Molili smo i za naše pastire bez kojih ne možemo sami. Za uspomenu smo napravili drvene ploče na koje smo napisali Dođi, Duše Sveti kao podsjetnik da znamo tko je u našim srcima.

Sv. Filip Neri nam je isprosio lijepo vrijeme, dobro nas nasmijao i naučio da je sve prolazno te da budemo dobri ako možemo :). Hvala mu na tome. Zagovoru sv. Filipa Nerija preporučili smo i sve nama drage osobe, posebno naše obitelji.

Cijeli kamp smo zabilježili lijepim fotografijama koje vam preporučamo da pogledate. Još jednom od srca hvala svima koji su nas pratili svojim molitvama. Preporučamo se i dalje. Neka se vrši volja Boga Oca!

Slava Isusu!